Uitdagingen

Actieve start

Een snelle en sterke beworteling van de plant zorgen ervoor dat vocht en mineralen beter opneembaar zijn. Dit resulteert in een sterkere plant. Powerline heeft een aantal producten in het assortiment die een actieve start en beworteling stimuleert.

Meer informatie

Bodemvitaliteit

Een vitale bodem is de basis van een gezonde teelt. Een vitale bodem zorgt voor voldoende vocht en voedingsstoffen voor de plant. We bieden een aantal oplossingen om de bodemvitaliteit te verbeteren.

Meer informatie

Gezonde groei

Een gewas dat goed groeit, is een weerbaarder gewas tegen ziekten en plagen. We bieden een aantal oplossingen die een gezonde groei stimuleren.

Meer informatie

Plantvitaliteit

Een plant moet van de juiste voeding op het juiste moment binnenkrijgen. Een vitale plant is de basis voor een hoge productie. Powerline meststoffen dragen bij aan een vitale plant.

Meer informatie

Stressreductie

Warmte, koude, droogte of juist erg natte omstandigheden zorgen voor plantenstress. Stress bij het gewas moet zoveel mogelijk worden voorkomen omdat het de plant vatbaar maakt voor ziekten en plagen en ten koste gaat van opbrengst en kwaliteit.

Meer informatie

Oogstkwaliteit

De kwaliteit van de oogst is de som van het resultaat van de vorige stappen. De oogstkwaliteit kan daarnaast ook verbeterd worden door de inzet van diverse Powerline producten.

Meer informatie